maanantai 19. toukokuuta 2014

Pieniä vaihtoon liittyviä asioita

Nyt on ollut täällä blogissa vähän hiljaisemmanpuoleista. Mitään älyttömän mielenkiintoista ei vaihdon osalta olekaa käynyt. Ei ainakaan mitään sellaista, että olisi ansainnut oman postauksensa. Nyt voisin sitten kertoilla kaikkea sekalaista pientä vaihdon saralta, jotka on arkea piristänyt ja tuonut sitä vaihtoa lähemmäksi.

♥ Me ollaan tehty ryhmiä Faceen ja WhatsAppiin Unkariin tuleville vaihtareille. Ehkä seitsemän kanssa oon muutamaa lausetta enemmän jutellut, yhen meksikolaisen Sammyn kanssa aika paljonkin. Mahtavia tyyppejä (niinkun vaihtarit nyt ylipäätään) <3 Tuntuu kyllä vähän orvolta kun kaikki muut ryhmissä on Meksikosta, Brasiliasta ja Pohjois-Amerikasta, joten on vaan pari tuntia oon jonkun kanssa hereillä, harvemmin ollaan kaikki (ehkä puol tuntia aamulla puol seittemästä eteenpäin). Myös semmonen ikävämpi juttu, että mun puhelin päätti kuolla, joten Wappiin en nyt pääse pariin viikkoon edes #matkavaimojen kanssa juttuilemaan :(

♥ Yksi päivä oli joku unkarilainen laittanut Faceen että meitä tulee yhteensä 60 Unkariin, Argentiinasta, Meksikosta, Brasiliasta, Kanadasta, Australiasta, USA:sta, Taiwanista, Intiasta, Ranskasta ja sitten minä täältä. Tämä siis tarkoitti sitä, että Unkarissa tapahtuu jotain!

♥ Olin ihan oikeassa, jotkut meistä ovatkin jo saaneet tietoja. Tällä hetkellä porukkaa on suuntaamassa Budapestin seuduille, Szolnokiin, Miskolciin ja Egeriin. Mun sijotuksesta ei oo vielä kuulunut mitään :( Mutta ehkä kohta.. Ainakaan Debreceniin ei kukaan vielä ole menossa ja Budapestiikin menee muutama lisää (vaikka kyllä mulle tosiaan mikä tahansa kelpaa, kunhan mä meen Unkariin, kunhan mä meen vaihtoon <3)

♥ Meillä tulee ilmeisesti olemaan heti alussa kahden viikon mittainen kielileiri Szegedissä. Ihan varma en kyllä paikasta tai kestosta ole, mutta näin luulisin :)

Vähän Szegedin keskustaa. Ainkin nyt mun silmään näyttää aika perus unkarilaiselta kaupungilta. Wikipediasta

♥ Meille tulee mua pari vuotta vanhempi tyttö ranskankielisestä (ilmeisesti?) Belgiasta. Pari sanaa ollaan jo vaihdettu, mutta tää on aika uus juttu vielä

♥ Kävin Rotaryklubilla esittäytymässä. Stressasin kauheesti, ihan turhaan taas :D Oli kuitenkin aika rentoo, muodollisuuksien jälkeen oli mun vuoro esittäytyä. En kyllä ihan muista mitä kaikkea siinä tuli selitettyä, jotain itsestäni ja sitten tuli kysymyksiä. En kyllä oo ihan varma, että muistinko kiittää, mutta uusi mahdollisuus siihen tulee kuitenkin heinäkuussa uusintavisiitillä.. Tunti tuli sitten kuunneltua luentoa väärennetystä taiteesta (olisin kyllä saanut lähteäkin, mutta aattelin, että olisi kohteliasta jäädä ja ihan hyvä kokemuskin, kun siellä Unkarissa sitten ajattelin säännöllisesti kokouksissa käydä)

♥ 81 päivää!

2 kommenttia:

 1. voi että mikä vuosi sulla on tulossa! Rotaryt on parhaita ja jos menisin uudestaan vaihtoon niin yksi toiveista kyllä Unkari. Siellä on vuosittain tulvia, mutta kyllä se vaa on hieno kulttuuri ja maa! Ihmiset rakastaa suomalaisia ja haluaa oppii suomea. Jos vain sulla on mahis nii matkusta ihmeessä Balaton-järven ympäri, Siofok on yksi lempparikaupungeistani ja järven ympärillä on tosi paljon leirintäalueita ja tosi halpoja, nuoret varsinkin teltta-alueilla. Rakastut varmasti maahan, sen kultuuriin, musiikkiin, ruokaan ja ihmisiin :)

  Jos haluut jutella Unkarista tai muutenkin rotaryvaihdosta niin voin ilomielin keskustella vaikka Facebookissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :)

   Kyllä nyt jo oon niin onnellinen että Rotareiden kautta pääsen, ne on oikeesti parhaita! Ja Unkaristakin oon tosi innoissani! Tosi harva tuntuu edes ajattelevan sitä maavaihtoehtona, mutta mullehan se on hyvä, kun sinne kerran vain yksi paikka on.. :D En vielä yhtään tiedä, että kuinka tiukkoja Rotaryt siellä tulee matkustamisen suhteen olemaan, mutta pidän mielessä ton Balaton -järven. Aina voi koittaa junailla kaikkea :D Kiitti vinkistä kuitenkin!

   Sun blogista luinkin aikoinaan sun Itävallan vuodesta, kun vielä vasta odottelin maatietoja (täytyy kyllä myöntää että silloin tuli välillä harmiteltua että Itävallan laitoin vasta neljänneksi, mutta maatietojen tultua tajusin että kyllä sitten ihan oikeaan järjestykseen olin kaiken laittanut :D). Myöhemminkin oon sun blogia seuraillut ja jään innolla seurailemaan sun Irlannin vuotta!

   Poista