sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

OB -koulutus III

Tää nyt on aika turha postaus, mutta itselleni lupasin kaikista tapaamisista ja koulutuksista -Suomessa ja Unkarissa- postauksen tehdä, joten voilà..

Suomen koulutuksista vihoviimeinen oli siis jo lähes viikko sitten Helsingissä, Ressussa (neljän päästä varmistuu, että onko se myös mun tuleva koulu.. :o). Muistan kun lokakuussa Lahden koulutukseen tuntui olevan ikuisuus. Tai kun siihen lopulta oli enää 100 päivää. Nyt lähtöönkin on reilusti vähemmän (61!). On hieman pelottavaa ajatella, että jos aika nyt, odottaessa, menee näin nopeasti, niin mitä se sitten siellä vaihdossa on.. (kyllä, mua myös pelottaa että kuinka kauheaa sieltä on sitten lähteä kun se aika koittaa..)

Ajan kulumisen huomaa myös siinä, että ennen mulla oli 4 laskuria, piirikoulutus, Lahden koulutus, kesäloma ja Unkari. Nyt enää viimeinen on jäljellä. Eikä sekään ihan kauhen kauaa ♥

Tulihan tossa yks peruskoulukin päätettyä ♥

Koulutus oli vapaaehtoinen, mutta silti sinne halusin mennä. Ehkei olisi tarvinnut, sillä aika paljonhan siellä keskityttiin esimerkiksi viisuminhakemiseen, mikä nyt ei mua koske (vaikkakin mun kuulemma kannattaa käydä konsulaatilla jotain mainitsemassa. Odottelen kuitenkin, että saan edes kaupunkitiedot ennen sitä.) Ja olihan siellä juttua myös kulttuurishokista, vakuutuksista ja  lentämisestä, mikä nyt koskee kaikkia.

Odotin kyllä että oltaisiin jotain mainittu esitelmistä, joita meidän ilmeisesti on tarkoitus vaihdossa pitää. Kaikille muille piireille on näistä infottu ja on pitänyt kai palautellakin jotain. Noh, kaipa munkin pitäisi silti jotain väsätä. Eipä sillä, aikaahan tässä nyt on jos jotakin.


Päätettiin parin kaverin kanssa sitten samalla hyödyntää Helsinkireissu, ja lähes koko päivä menikin siellä hengaillessa. Annettiin itsellemme luvat olla turisteja ihan olan takaa, ja tulihan mm. siitä Tuomiokirkosta muutama kuva räpsäistyä.. Kyllähän mulla pitää olla jotain näytettävää sinne Unkariin olla (ja Charlinellekin vähän lähetin kuvia tulevasta host-maasta)! :D Ja kuvia on ihana katsoa jälkeenpäin, vieläkin säännöllisesti käyn nauramassa meidän seiskalla otetuille metsäretkikuville (Saraaa ♥)

Mutta kuten jo alussa totesinkin, ei tästä postauksesta ollut mitään hyötyä. Mutta eipä sitä onneksi aina tarvitsekaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti