maanantai 14. heinäkuuta 2014

Bleiseri, pinssit ja käyntikortit

Eli toisinsanoen rotaryvaihtareiden erikoisuudet. Tai ainakaan itse en ole muilla järjestöillä samaan törmännyt. Tietty jotain t-paitoja ja muita järjestön logolla varustettuja tuotteita on, mutta ainakin minä olen saanut ymmärtää niin niillä ei ole ihan niin suurta merkitystä.

Pinssit ja käyntikortit ovat periaatteessa vapaaehtoisia, joskin lähes jokaisella niitä on. Helposti jää vähän outsideriksi kun kaikki muut vaihtavat pinssejä ja käyntikortteja ja itsellä ei ole mitään vaihdettavaa. Itse pidän molemmista, käyntikortilla saa helposti annettua kaikki yhteystiedot ja pinssit on vaan jotenkin ihana ajatus. Monille rotaryvaihtareille se pinssejä täynnä oleva takki on yksi tärkeimpiä muistoja vuodesta. Pieniä palasia eri puolilta maailmaa, monista ihmisistä joihin matkan varrella sai tutustua. Pinssien lisäksi olen nähnyt takeissa esim. leffalippuja, karkkipapereita ja vaikka mitä, eli muistoja sieltä täältä pitkin vuotta.

Siellä on jo mun ekat pinssit! Lisäksi Rotarylogo, Suomen lippu (vasemmassa hihassa) ja nimikyltti! Tää on vika kerta kun mä jaksan pahotella kännykkälaadusta
Tänä vuonna meillä on muuten uudenmalliset takit. Ennen se oli vaaleamman sininen ja erimallinen. Tykkäsin ehkä vanhasta väristä vähän enemmän, koska se oli tietääkseni vain Ranskalla ja Suomella, kun taas tämä suurimmalla osalla maista. Muuten tämä uusi on kyllä musta kivempi, ja tämän kyllä kuitenkin ottaisin jos saisin valita!

Pinssien suhteen olin vähän laiska. Aluksi meinasin tehdä itse, ja yksi valmistuikin. Kuitenkaan meillä ei ole laminointikonetta, joten päällystin sen vain kahdella kerroksella kontaktimuovia ja eihän se ollut kovin pitävä ratkaisu. Todettiin sitten äidin kanssa, että helpompi vaan ostaa ne pinssit kuin ostaa/vuokrata konetta ja tarvikkeita. Lahdessa on siis kauppa nimeltä Paperikuu, mistä niitä sai aika halvalla. Olisikohan ollut vähän alle 50 snt/kpl. Niitä on yhteensä noin parisataa. Rupesin miettimään, että onkohan niitä vähän liikaa, kun meitä ei ihan kauheasti Unkariin ole tulossa (60), mutta voin sitten jakaa niitä koulukavereille, muiden järjestöjen vaihtareille, rotareille ja ylipäätään kelle tahansa. Eivät ainakaan lopu kesken.


Sydämiä on muutamakymmentä, loput sitten tavallisia lippuja

Kyllä mä edes vähän näiden kanssa oon väkertänyt! :D Jos nyt joku sattuis muistamaan, että kuka se suomalainen "MP" piiristä 1420 oli :')

Sitten vielä ne käyntikortit! Suurin osa meistä tilasi ne vistaprint.fi'stä, ja ainakin itse olen ihan tyytyväinen. Sivuja oli helppo käyttää, kortit tulivat nopeasti ottaen huomioon, ettei niitä tehdä Suomessa ja niiden laatukin on mielestäni ihan hyvä. Minä, kuten moni muukin, otin 250 kpl. Se saattaa olla vähän yläkanttiin, mutta näitäkin voi jakaa sitten melkein kaikille. Siinä on helposti sitten kaikki yhteystiedot.

Toinen puoli on tyhjä, sinne voin laittaa sitten unkarilaisen osoitteen ja puhelinnumeron
 Nyt mun pitää enää tyhjentää mun huone loppuun, hankkia viiminen osa hepatiitti A+B'tä, ilmottaa KELAlle että oon vuoden poissa, käydä uudestaan Mäntsälän klubilla ja nauttia näistä Suomipäivistä, joita mulla on vielä 25! Ausseihin ja Uuteen-Seelantiin lähdetään jo huomenna, ihan hullua että voi laskea jo tunneissa, että milloin ensimmäiset meistä lähtee!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti