tiistai 28. lokakuuta 2014

Sluibailua ja lomailua

Nyt mulla oikeesti alkaa mennä hermot. Taas blogger poisti kaikki tekstit tästä postauksesta. Kai sitä nyt on sitten pakko kirjottaa uudestaan...

Rankkaa tää vaihtarielämä.

Wienin jälkeen maanantaina ja tiistaina oli teemapäivät, eli ei ollenkaan tunteja ja koulustakin päästiin jo 12.30. Maanantai oli aika tylsä, istuttiin ryhmissä ja suunniteltiin jotain, mistä mä  en ymmärtäny  mitään. Tiistaina sitten oli jo kivempaa, kun mentiin kuvailemaan Margaretinsaarelle kevään Comenius-projektia varten.

Sieltä saarelta
Keskiviikkona oli normaali koulupäivä, mutta torstaina oli joku vapaa (ilmeisesti Október 23 eli Unkarilaisen kansannousun muistopäivä tai jotain). Perjantaikin oli vapaata, koska meillä oli koulua lauantaina 18.10. (joku taisi tosin olla Wienissä silloin..)
Tylsät kuvat on tylsiä
Hostperhe lähti neljäksi päiväksi sukuloimaan, joten keskiviikosta sunnuntaihin olin 'hoidossa' mun counsellorin luona. Ne asuu eri puolella Budapestiä, joten näin paljon uusia paikkoja. Se talo oli muuten yksi hienoimmista, missä oon koskaan ollut.
Mentiin libegőllä, eli jollain tollasella ketjuhissillä
Kävin muuten ekaa kertaa leffassa täällä. Oikeestaan kahesti. Ekana käytiin kattomassa the Maze runner counsellorin tyttären kanssa ja Annabelle vaihtareiden kanssa. Ihan ok molemmat, mutta ei mitään elämää mullistavia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti