lauantai 29. marraskuuta 2014

Gólyahét

Jos joku valittaa siitä, että kirjotan liian harvoin, niin oon jo kahdesti kirjottanut tästäkin aiheesta (puhelimella ofc) ja ne molemmat katos. Jospa nyt kolmas kerta toden sanoisi.

Toissaviikolla meillä oli gólyahét eli kattohaikaraviikko. Olenkin siis gólya eli vasta lukion ekalla toisin kuin luulin.

Ysiluokkia on kaksi, 9.b ja 9.ny, ja mä olen beellä. Meille annettiin joka päivä tehtäviä ja niistä saatiin pisteitä. Loppuviikosta sitten laskettiin pisteet ja katottiin kumpi voitti. Tittididii, 9.b tietty!

Maanantaina mulla ei ollut oikeestaan mitään hajua että mikä tää juttu on. Koska Suomessa ei melkein kukaan pukeudu ikinä mihinkään teemapäiviin, oli munkin ruutupukeutuminen pelkkä huivi. Jotkut oli pukeutuneet kokonaan ruutuihin, päästä varpaisiin. Multa kysyttiin että häh, eikö sulla muka oo muuta.
Tiistaina sitten tytöt pojiksi ja toisin päin. Oltiin oikein nättejä ja komeita (+mua on turha ettiä kuvasta, olin kameran takana)
Keskiviikkona piti ottaa mukaan pehmolelu ja torstaina taas pukea päälle koulun t-paita ja tuoda kirjat roskasäkissä.

Yhdellä välkällä aina kokoonnuttiin ja laskettiin pukeutumispisteet ja sen jälkeen meitä juoksutettiin. Juostiin siis ympäriinsä letkassa kädet kädessä (ei auennut mulle) tai haettiin vastauksi kysymyksiin kuten "Kuinka monta tuolia on luokassa R29?"

Perjantaista odotin ihan semitavallista päivää. Oltiin harjoiteltu tanssia viikko ja luulin, että me jollain tunnilla esitetään se. Yhen maissa sitten kuulin, että meillä onkin illalla jonkilaiset juhlat gólyoille eli joudun olemaan koululla seittemään asti. Oli siellä ihan kivaa, mutta olin vähän outsideri kun muisteltiin aika paljon gólyatáboria eli ysien kesällä ollutta leiriä.

Aamulla mun piti muuten herätä puolituntia aiemmin, että ehdin hakea Starbucksista aamupalaa yhelle ylempiluokkalaiselle. Meille siis jaettiin joku luokalta 12 tai 13 ja meidän piti tuoda niille sitä aamupalaa, mitä ne halus. 
Kattokaa mitä ne pakotti mut pukemaan! Ja mut meikattiinkin näyttämään lähinnä sirkuksesta karanneelta zombilta (ei tässä kuvassa näy ihan samalla tavalla kuin luonnossa). En mä mikään tomboy ole, mutta täytyy sanoa ettei ollut ihan kauhean kotoisa olo tossa mulle erittäin huonosti istuvassa pinkissä topissa ja noissa sotkuissa. Lisäksi toi toppi oli aika läpinäkyvä, mikä kyllä ei tunnu unkarilaisia haittavaan. Joskus tyypeiltä näkyy niin paljon paidasta läpi että olisi ihan sama kun ei olisi sitä paitaa ollenkaan
Tältä koulussa näytti kaikkialla perjantai-iltana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti