torstai 9. elokuuta 2018

Pari viikkoa Suomessa

Tänäkään kesänä en malttanut pysyä kotona, vaan reissun päällä on nyt oltu 43 päivää ja vielä viikko olisi edessä. Tällä hetkellä oon Budapestissä, mutta tässä postauksessa puhutaan vain loman Suomi-osuudesta.

Suomeen siis lensin 27.6. ja vietin siellä reilut kolme viikkoa. Se menikin tosi nopeasti, mutta ainakin nopeasti ehdin nähdä melkein kaikkia. 

Pakollinen peltokuva, kun kerran tuolla maalla oltiin
Viimeinkin kävin lähinähtävyydessä eli Runebergin kodissa Porvoossa

Googlen joku asia teki automaattisesti kahdesta kuvasta tällaisen panoraaman :D Porvoosta tämäkin siis
 Lähinähtävyydet eivät päättyneet Porvooseen, sillä Lahdessa kiivettiin (hissillä) mäkihyppytorniin ja käytiin Hollolan keskiaikaisessa kirkossa.

Yksi ilta päätettiin kävellä Kalliosta Lauttasaareen. Tuona päivänä tuli muutenkin käveltyä, joten loppusaldo oli 20+ km
Se perus
Artsy kuva Lintsiltä veljen kanssa. Kävin ekaa kertaa kaikissa laitteissa

Metsäseikkailuja
Ja koska lukiosta valmistuminen on maailman tärkein asia, piti sitä juhlia uudestaan. Nyt pääsi enemmän sukulaisia ja kavereita mukaan ja veljetkin oppivat paikkansa:
Tällä kertaa vegaanitarjoiluihin kuului Apetitin kasvisjauhispizzaa, perunamykyjä tofulla ja ilman, kroisantteja vegaanijuustolla ja ilman, rieskarullia vönerillä ja påMackanilla, härkispiirakkaa, vadelmajuustokakkua, marenki-sitruunapiirakkaa, Sorttiinan vegaanisia kakkuja, linssisipsejä ja karkkia.

Söin koko reissun aikana noin 60 karjalanpiirakkaa :D Nyt on vähän tankattu seuraavaa reissua varten, vaikka ei mua nytkään haittaisi niitä syödä...

Tämän jälkeen kävin kieliolympialaisissa Prahassa ja nyt olen Budapestissä, mutta säästän ne myöhemmälle jättipostauksen välttämiseksi. Huomenna on odotettu päivä, sillä pääsen Sziget-festareille kuuntelemaan Lana Del Reytä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti